„Artful“ atstatymas 300 metų senamiesčiui | Namų Tobulinimo | lt.wollereyblog.com

„Artful“ atstatymas 300 metų senamiesčiui



Pirkite seniausią namą istoriniame Naujosios Anglijos mieste ir galite tikėtis netikėtumų.

Kai Craig Carswell 1750 m. Gruzijoje uždarė idilišką Bostono priemiestį Vinčesterį, jis turėjo vizitų sėdėti kieme šiltomis vasaros popietėmis, apsuptas brandžių vaisių ir žydinčių medžių. Namo apipavidalinimas ir pamatas buvo patikimi; laidai ir vandentiekis buvo atnaujinti. Craigas suprato, kad jis vengia jokių neatidėliotinų problemų. Bet po to, kai po kelių savaičių pūgo žiaurus ir nežmonis, paliekant obuolius ir kriaušes ant žemės, šaltojo skerspjūvio supjaustė prastai izoliuotas sienas, o per bet kokius romantiškus suvokimus jis turėjo apie gyvenimą namuose, kurie buvo beveik tris šimtmečius.

Rodoma: Originalus apytiksliai 1750 m. Gruzijos stiliaus namas buvo atkurtas su tinkamu cedaro skydeliais, nudažytais šiltu istoriniu auksu.

Dažai: Benjamin Moore „Stuart Gold“(dailylentės) ir Baltasis smėlis(apkarpyti)

Priekinis įėjimas



Tai buvo prieš 10 metų. „Kai kuriais atžvilgiais tai buvo šiek tiek neišvengiama nuo pat pradžių“, - sako Craigas. „Skalbimo patalpa turėjo durų į išorę - sienos buvo kreivos ir durys buvo iškreiptos. Viena žiema, per sniegą, vaikščiojau ir vėjas pūtė sniegą į namus per kilimą.

Praėjus šešeriems metams, kai trijų berniukų užimtas vienintelis tėtis susituokė su Katie Kissane, kuris persikėlė į savo sūnų ir dukrą, stumdydamas namo trūkumus į griežtą reljefą. „Kai Craig man pasakė, kad tai yra seniausias namas Winčesteryje, aš jį patikėjau!“, - sako ji juokiasi. Niekada nepamirškite išdžiovintų medžio malksnos, lupimo dažų ir plastikinių lakštų, kurie apėmė kai kuriuos langus. Taip pat išdėstymas buvo pasenęs. Trijų aukštų, penkių miegamųjų namas turėjo erdvę, tačiau jam trūksta vietos, kurioje mišrioji septynių šeima išsisklaidytų, o virtuvė buvo maža. Tuomet kilo klausimas, kad septyni žmonės dalijasi namo pusę vonios, arba, kai kiti buvo okupuoti, turėdavo sprinto per veją į garažo vonią.

Taigi prieš per ilgą laiką pora įdarbino Cummings Architects ir Windhill Builders, kad apsvarstytų istorinį namą. Užuot supjaustęs originalų grindų planą, kuris buvo iš esmės nepažeistas, komanda suprato, kad vietoje senosios virimo vietos papildoma nauja virtuvė, šeimyninis kambarys ir skalbykla, o spintelė su pamušalu. Jie taip pat sukūrė nugaros laiptus, būdingus didesniems Naujosios Anglijos namams, kartu su papildomu miegamuoju ir trimis labai reikalingais vonios kambariais.

Rodoma: Naujas aštuonių skydų duris laukia lankytojų.

Durys (pagal užsakymą): Matt Diana Housewright
Sconces: Lucia Lighting
Dažai: Benjamin Moore „Stuart Gold“
(dailylentės) (apdaila) ir pasirinktinė spalva (durys)

„Counter Dining“





Rodoma: Sodyboje įrengta virtuvė papildomai turi dvi kriaukles, pro stilių asortimentą, šaldytuvą su prancūziškomis durimis ir plačius praėjimus, kad būtų lengviau apyvartai. Salos išgelbėtas geltonas pušies viršus įšyla į kambario žiedą, kaip ir plytų backsplash, kuris buvo išgelbėtas iš miegamojo aukšte.

Individualios spintos ir sala: Ipswich kabinetas
Šaldytuvas: GE
Grindys: Seacoast Floor Supply
Barstools: restauravimo aparatūra
Dažai: Benjamin Moore baltoji kopa (spintos), „Manchester Tan“ (sienos) ir „White Dove“ (apdaila)

Katie ir Craig Carswell





Nauja šeima persikėlė į nedidelę nuomą po gatvę, kuri padėjo juos dar labiau megzti. Katie sako: „Man patinka juokauti, jei galėtume sumaišyti penkis vaikus per visą judėjimo ir statybos procesą, mes galime padaryti viską kartu!“

Nors nuskustas namas pasidžiaugė daugybe istorijų, per daugelį metų bėgant metams dingo žavesys. „Turėjome išspręsti per 275 metų istorinio audinio pašalinimą“, - sako pagrindinis architektas Mat Cummings. Beveik visos apdailos buvo išnyktos, nuo pradinių plokščių iki grindų iki dažų. Katie norėjo konkrečių laikų atspalvių sienoms, todėl Cummings padėjo jai nuspręsti, kurie iš jų geriausiai veiktų kartu. Nulaužę dažų sluoksnius nuo salono mantijos, jie rado fragmentus, kurie užrašė tikrąją spalvą. Už jos ribų oru nugriautos malksnos pakeistos tradiciniais baltais kedrų skydeliais, nudažytais sveikintinu auksu. Nauja užsakomoji priekinė duris buvo įrengta išgelbėta aparatūra, įskaitant diržų vyrius, dėžutės užraktą, ir skeletas raktas, kuris atrodė toks senas, architektas sako: „manote, kad tai buvo 1747“.

Rodoma: Katie ir Craig Carswell savo namuose, kurie yra išvardyti Nacionaliniame istorinių vietų registre. Likusioje šeimos dalyje yra Callie Lefebvre, 15, Calvin Carswell, 13, Jack Lefebvre, 12, Mitchell Carswell, 11 ir Jasper Carswell, 8.

Drėgna juosta





Tam, kad palengvintų tamsią įvažiavimo foję, komanda pridėjo tinkamus ovalo formos langus abiejose pusėse. „Namai buvo praradę tai, kas kada nors buvo - tai nebuvo brangus namai, bet tai nebuvo darbingo žmogaus namai, tai buvo kažkas tarp jų“, - sako Cummingsas. „Mes stengėmės pajusti tai, kas buvo jos gimtadienyje.“ Jie atstatė originalų priekinį laiptą ir grįžo kambarius abiejose pusėse jų numatytam naudojimui, su pavadinimais: „salė“, valgymui, ir „salonas“, už sėdi prie ugnies. Paprastose detalėse ir baldais apstatytos šios atnaujintos erdvės turi modernų paprastumą. Kiekvienam naujam ir pertvarkytam kambariui jie pakabino senovines ar rankomis suprojektuotas duris, o ne naujas standartines, pritaikydami durų rėmus, kaip reikia, ir perkant derliaus aparatūrą. Dešimtmečių atgal buvo išgręžtos dvi originalios grindys, kurios buvo pakeistos juostelėmis.Kad autentiškesnė išvaizda, komanda pasirinko, kas būtų panaudota 1700 m. Įvairaus pločio lentos - nuo 10 iki 16 colių žemyn ir 10–14 colių viršutiniame aukšte - buvo suaktyvintos su senosios mokyklos kvadratiniais nagais; naujosios lentos laikui bėgant susitrauks, atotrūkis ir ištirs.

Šiandien, kai svečiai vaikščioja nuo drėgno baro, įrengto buvusioje knygų lentynoje, esančioje prie priekinės salės, prie virtuvės, jie nemato jokių matomų ženklų, kad juda nuo pirminio namo iki šiuolaikinio papildymo. Tačiau, norint sukurti naujus kambarius, būtina užtikrinti didelį iššūkį. Kai komanda iškasė ruošdamasi naujam pamatui, jie pateko į granito pakraštį. „Bet kokio statybos projekto darbų šalinimas yra brangus ir daug laiko reikalaujantis uždavinys“, - sako rangovas Shawn Cayer. „Tačiau dirbant per colius nuo esamo akmens pamato beveik tris šimtmečius reikia kruopštaus planavimo ir subtilaus požiūrio.“

Rodoma: Drėgnas baras nuėjo į priekinę salę, kurioje stovėjo knygų spintos.

Individualios spintos: Ipswich kabinetas
Rankenėlės ir traukiamosios dalys: Antikvarinės įrangos namai
Dažai: Benjamin Moore Philadelphia kremas
(spintos ir medienos gaminiai)

„Brighter Foyer“





Kad Cayer nekeltų grėsmės esamam pamatui, jis per dvi dienas kruopščiai nutraukė uolieną, naudodamas CAT ekskavatorių su hidrauliniu plaktuku. Kai šlaitas buvo pakankamai žemas, jis pritvirtino jį prie strypo, sėkmingai vedęs naująjį pamatą į senąjį.

Tikroji papildomo pirmojo aukšto žvaigždė yra nauja sodo virtuvė. Baltos spintelės ir šlifuotas juodasis granitas pašildomas originalių rankų darbo plytų, kurios buvo naudojamos kaip izoliacija miegamojo sienoje, backsplash. Saloje pora norėjo, kad paviršius būtų atsparus išsiliejimui, ir kad jis įsimylėtų vietiniu būdu pagamintą geltonos pušies viršūnę. Virtuvė jungiasi prie atsitiktinės gyvenamosios patalpos, o prancūziškos durys atveria erdvę naujajai terasai ir metaliniam stogui.

Rodoma: Lengvesnis, ryškesnis fojė turi naujus ovalus langus abiejose pusėse ir pasirinktines duris su išgelbėto laikotarpio aparatūra

Langai: Jeld-Wen
Išgelbėtos durų aparatūros: Williamsburg Kalviai
Stalas: „Bryant Park“ dizainas
Dažai: Benjamin Moore „Covington Blue“ (sienos) ir kremo vilna (apdaila)

Salonas iš praeities





Galinis papildymas susijęs su istorinių detalių maišymu su šiuolaikiniais apdaila. Iki naujojo nugaros laiptų dabar yra keturi miegamieji, įskaitant originalų „lovos kambarį“ (miegamąjį), kuris yra prijungtas prie naujos dvigubo aukščio vonios su liudijimo langais. Marmuro šurmulio ir nagų kubilo vonioje yra senovinis jausmas, o spintelės durų durys, pagamintos iš medžio, išgelbėto statybų metu, papildo kaimišką ir šiuolaikinį kontrastą.

Rodoma: Išlaikius savo originalų pobūdį, „salonas“ yra įrengtas paprasčiausiai, nes jis būtų buvęs beveik prieš 300 metų.

Kėdės: „Bryant Park“ dizainas
Sconces: Lucia Lighting
Dažai: Benjamin Moore's Sailcloth (sienos) ir Didysis barringtonas (medžio dirbiniai)

Miegamasis





Šiandien reimaginuotas namas yra puiki vieta visam klanui susirinkti, nardyti ant kambario sofų kino vakarui ar žaisti su naujausiu papildymu Bailey, auksaspalviu retriveriu.

Rodoma: Pora išlaikė savo originalų miegamąjį, nes jis gavo geriausią natūralią šviesą namuose. Atnaujinimas yra prabangus pagrindinės vonios su ja.

Pirmininkas: „Bryant Park“ dizainas
Dažai: Benjamin Moore „Wedgewood Grey“ (sienos) ir Coventry Grey (apdaila)

Erdvus vonios kambarys





Craigui sugrįžo romantika, matyt, kad maždaug 1750 m. Struktūra dar kartą sutriuškino orą ir žiūri, kaip šeima susitinka į naujas atviras erdves arba išsilieja į kiemą.

Rodoma: Aukštos lubos yra sveikintinas dvigubo aukščio kapitono vonios pakeitimas. Spintoje esančios kaimiškos svirties durys suteikia įspūdingą kontrastą su elegantišku stiklo ir marmuro dušu.

Sconces ir veidrodžiai: restauravimo įranga
Dažai: Benjamin Moore Wickham Grey (sienos), Coventry Grey (medžio dirbiniai) ir Chelsea Grey (tuštybė)

Valgomasis





„Sunku įsivaizduoti, kad darbas, kurį mes atlikome, bus čia po 200 metų, bet tikiu, kad originalus savininkas jaučiasi taip pat“, - sako Craigas. „Kai kuriais atžvilgiais jaučiuosi labiau kaip prižiūrėtojas, o ne savininkas. Šis namas jau seniai gyvuoja, tačiau vis dar turi daug laiko. “

Rodoma: „Salė“ buvo grąžinta pagal paskirtį, pavalgyti, su naujomis rytinėmis balto pušies grindimis, dažų dažais ir kolonijinio stiliaus liustra.

Šviestuvas: Lucia Lighting
Dažai: Benjamin Moore's Horizon
(sienos) ir Philadelphia kremas(medžio dirbiniai)

Vanity Pair





Rustinės sijos ir stumdomos tvarto durys prideda sodo žavesį ir tekstūrą į pagrindinę vonią - tai prabangiausia (ir moderniausia) papildymo dalis.

Dažai: Benjamin Moore Wickham Grey (sienos), Coventry Grey (medžio dirbiniai) ir Chelsea Grey (tuštybė)

Kiaulių pėdos vonia





Nagų kojelė sėdi į viršutinę pirtį, esančią pagrindinėje vonioje, tarp spintos (už sparno durų) ir tualeto.

Dažai: Benjamin Moore Wickham Grey (viršutinės sienos) ir Coventry Grey (medžio dirbiniai)

Moderni skalbykla





Skalbimo patalpa gauna šiuolaikinio nudžiuginimo iš chevroninių tapetų ir pramoninės naudos kriauklės.

Sink: Advance Tabco
Spintelės: „Home Depot“
Plunksniniai tapetai, oranžinės spalvos: Serena & Lily
Dažai: Benjamin Moore „Revere Pewter“ (sienos) ir balta balandė (apdaila)

Atsitiktinis gyvenamasis kambarys





Nauja svetainė, prijungta prie virtuvės, yra atsitiktinis priešprieša prie originalių namo priekinių kambarių.

Sofos: keramikos svirnas
Dažai: Benjamin Moore „Manchester Tan“ (sienos) ir „White Dove“ (apdaila)

Miegamasis su židiniu





Pagrindiniame miegamajame yra originalus židinys.

Dažai: Benjamin Moore „Wedgewood Grey“ (sienos) ir Coventry Grey (medžio dirbiniai)

Fojė laiptai





Fojė yra nudažyta šviesiai mėlyna. Atkurtas laiptai gavo juodos spalvos protektorius su baltais stovais kontrastui.

Dažai: Benjamin Moore „Covington Blue“ (sienos) ir kremo vilna (medžio dirbiniai)

Purvinas





Buvo sukurtas purvinas, kuriame stovėjo buvusi virtuvė, kurioje buvo įrengti funkciniai saugojimo spintelės kiekvienam vaikui.

Dažai: Benjamin Moore Shaker Beige (sienos) ir Sailcloth (medžio dirbiniai)

Old Meets New





Siekiant aiškiai pažymėti perėjimą nuo senos prie naujos, galinis papildymas yra plakiruotas nedažytomis balta kedro malksnomis. Nuolatinis siūlių metalo stogas apsaugo šoninę verandą, o prancūziškos durys atsiveria ant akmens kiemo.

Originalūs molio plytos





11 metų amžiaus „Mitchell Carswell“ miegamajame buvo išskirtas originalių rankų darbo molio plytų skyrius.

Dažai: Benjamin Moore „Lehigh Green“ (apdaila) ir „Sailcloth“ (sienos)

Išgelbėti praeitį





Išgelbėta aparatūra, įskaitant skeletinius raktus, suteikia naujų durų praeityje.

Išgelbėta aparatūra: Williamsburg Kalviai

Pirmojo aukšto planai



Pirmajame aukšte buvo įrengta virtuvė, skalbykla ir pusė vonios

Antrojo aukšto planai



Antrame aukšte buvo pridėta šeimininko vonia ir papildomas miegamojo liukso numeris. ir kita vonia trečiame aukšte, šalia dviejų esamų miegamųjų ir žaidimų kambarys (neįrodyta).

Daugiau skaitytojų pakeitimų ir pakeitimų





Prisimindami geras senas dienas

Ankstesnis Straipsnis

Gipso liekanų pašalinimas iš plytų

Kitas Straipsnis

Sulankstomos popierinės gėlės (6-žiedlapių gėlės)