Mokyklų renovacija: kūrinio palikimas | Namų Tobulinimo | lt.wollereyblog.com

Mokyklų renovacija: kūrinio palikimas



Vakarais po darbo ir savaitgaliais, nuo dienos pradžios iki praeities tamsos, mažas namas užsikabino ant Annette ir Richard Andradez, puoselėjant jų dvikoviškas aistras: kuriant naują ir pagerbiant jų miesto istoriją. Per trejus metus Richardas atstatė ir Annette pertvarkė 704 kvadratinių pėdų kotedžą, 1838 m. Buvusią mokyklą New Paltz, Niujorke, repurposing originalias medžiagas ir suteikdamas jai modernią estetiką, atitinkančią jos dabartinį gyventoją, pora 23- metų dukra.

Rodoma: Richardas uždarė pradinį atidarymą kairėje pusėje, kur dabar miegamasis miegamasis, ir įdėjo naują duris su dešiniuoju skersiniu, kur antras įrašas buvo pridėtas seniai.
Dažai (eksterjeras): Benjamin Moore Soft Fern
Priekinės durys: durys
Stogas: „Williams Lumber & Home“ centrai
Langai: Jeld-Wen
Mėlyna akmens takas ir įvažiavimas: Federalinis blokas

Schoolhouse 1838 m



„Gyventi namuose, kuriuos pastatė mano tėtis, jaučiuosi labai gerbiamas ir didžiuojuosi“, - sako neseniai baigęs koledžo absolventas Jessica Andradez, kuris dirba netoliese esančiame Rhinebeck.

Richardas, statybos profesionalas beveik 40 metų, kuris buvo perkeltas į valdymo vaidmenis, praleido dirbti su savo rankomis. Anetė, registruota slaugytoja, visada turėjo akis projektuoti. Taigi, prieš porą metų Pekino vidurinėje mokykloje susirinkusi pora nusprendė ieškoti projekto, kuriame galėtų susieti jėgas. Jie pirmą kartą medžiojo už nuosavybę, tačiau, kai mokyklų rūmai pateko į rinką, į ją įsitraukė istorijos pojūtis - jų pačių ir jų gimtajame mieste. Po kelių mėnesių jis buvo jų.

Rodoma: 1838 m. Pastatytas originalus vieno kambario mokyklos namas.

Motina ir dukra pusryčiai





Nors namas buvo gyvenamas prieš perkant, jis buvo blogos formos, su priekine sienele, kuri paleido 8 colius starteriams. Visoms sistemoms reikia atnaujinti. Interjeras buvo ankšta ir tamsi. Kad būtų sukurta rafinuota, bet patogi brangakmenių dėžutė, kurią jie įsivaizdavo, pakartotinai panaudodamos kuo daugiau originalių medžiagų, jie turėtų išbūti vietoje.

Rodoma: „Annette“ ir „Jessica Andradez“ valgomojo erdvės banketuose.

Pakartojamas spindulys





„Kai tik tai pamatėme, mes turėjome didelį planą, ką norėjome padaryti, ir aš žinojau, kad galėtume tai padaryti“, - sako Annette, kuris kiekvieną naktį po darbo po vieną valandą pervežtų į namus.

„Ir aš žinojau, ką mes buvome,“ - sako Richardas, kuris renovavo daug senų namų. „Pirmieji metai, tai buvo visi struktūriniai.“

Rodoma: Richardas Andradezas atkurė pamatų spindulį kaip centrinį postą atviroje erdvėje. Jis taip pat pridūrė prancūzų duris ir atstatė kriauklės angas į jų pradinį, didesnį dydį.
Dažai: „Sherwin-Williams's Snowbound“ (spintos, beadboard)
Langai: Jeld-Wen
Pakabukas Apšvietimas: restauravimo įranga
Stalčius traukia: MyKnobs.com
Sala: keramikos svirnas (nebėra)
Šaldytuvas: Frigidaire

Banketai





Tai reiškia, kad pirmiausia reikėjo kreiptis į fondą. Nugriautas vidaus sienas, grindų danga ir išorinės sienos palaikomos, jis atskleidė pionieriaus stiliaus montavimo perimetrines sijas, paremtas kas kelis pėdas ir kampuose, sukrautų akmenų prieplaukose, su pagrindine spinduliu arba sijos, važiuojančios per centrą tarp galų. Dirbdamas vienas ar kartu su draugu George'u Borrello, Ričardas rankomis iškasė aplink sijas, norėdamas įdėti hidraulinius kėliklius, kad juos būtų galima atstatyti po vieną.

Rodoma: Richardas pastatė valgomojo erdvės banketą, kad maksimaliai padidintų erdvę mažame name. Jis pakartotinai panaudojo seną miegamojo duris stalui.
Dažai: Sherwin-Williams „Svelte Sage“ (banketai)

Šypsena, tai yra židinys!





Ant sienos, einančios išilgai to, kas dabar yra du miegamieji, pamatų spindulys buvo supuvęs ir turėjo būti pakeistas. Priekinis pamatų spindulys nukrito nuo savo prieplaukų, todėl siena buvo išlenkta. Norėdami ištiesinti, jis išgręžė kelias skyles priekinėse ir galinėse pamatų sijos, įterpė ½ colių srieginius plieninius strypus, ir išoriniuose veiduose juos pritvirtino didelėmis plieno plokščių poveržlėmis ir veržlėmis. Metodiškai sugriežtindami riešutus, Ričardas sugebėjo atsukti priekinę šviesą atgal ir ištiesinti sieną. Tada jis pakabino jį, kad atstatytų požemines prieplaukas. Jis taip pat pridūrė keletą naujų - slėgiu apdorotų betoninių stulpų, kad palaiko siją, tada užpildė lauką skalūnu ir smėliu, ir padengė jį 5 mln.

Rodoma: Richardas pastatė dujinį įdėklo židinį, o taip pat ir šoninius laikymo stalus.
Dažai: Benjamin Moore Coventry Grey (įmontuoti)
Židinio įdėklas: „Northstar Energy Systems“
Sienų apšvietimas: restauravimo įranga

„Jessica“ miegamasis





Norėdami iš naujo įdiegti 5–4 colių atsitiktinio pločio lentas, kurias jis surado po sluoksnio ąžuolo sluoksniu, „Richard“ įrengė standžią putą tarp naujų grindų stogų, viršutinio nago, faneros, uždengė jį pastato veltiniu, tada sumontavo hidroelektrinę šilumą. Rankiniu būdu valydamas seną grindį jis padėjo jį ant viršaus.

Rodoma: „Jessica“ miegamajame esančios lubos yra originalios sijos ir rankomis nukreiptos lėkštės plokštės; rėmuose pakabinami laikraščių iškarpos, atvirukai ir klasių sąrašai, atskleisti sienų viduje.
Dažai: „Valspar“ ryto ežeras (sienos)

Lauko kambario papildai





Viršūnė, Annette turėjo idėją atskleisti seną stogo konstrukciją, kurią Jessica vėliau suvyniojo į styginių apšvietimą, atveriant erdvę ir formuojant skliautą, kuris pakyla iki 16 pėdų. Richardas sumažino naudingą ilgį nuo pamatų pluošto, kurį jis pašalino, kad pakartotinai panaudotų kaip pagalbinį postą atvirame plane.

Rodoma: Ričardas pripildė prieangį prie vieno sodo namo, sujungdamas jį su esamu terasa. Jis taip pat rado ir atnaujino derliaus „Hoosier“ spintelę.

Rankų darbo Transom





„Pakartotinis naudojimas ir pakartotinis naudojimas“ buvo jų kredo. „Nepriklausomai nuo medienos, kurią jie buvo išmestos iš griovimo darbų darbe, aš paėmiau ir kraunžiaujau po tarpu,“ - sako Richardas. „Jis susikaupė, todėl pastatė savo krosnį ir vėl išdžiovino, kad gautų klaidas“, - sako Annette, kuris, atrodo, nuolat apakino savo vyro talentą. „Jei mano mintyse turiu idėją, ir aš sakau:„ Aš to noriu “, Richard tik tai daro.

Jo rankų darbas yra įtvirtintas, nuo struktūrinio iki dekoratyvinio. Jis ir Annette išdėstė erdvę, kad visiškai funkcionuotų kaip patogus namas. Virtuvė, valgomasis ir gyvenamasis plotas laisvai teka vienoje pusėje; du miegamieji sudaro kitą, o vonios kambarys - tarp jų. Aukštos lubos, aukšti kotedžų langai - visi nauji, atsiradę, kai Richard pašalino medienos blokus, kurie sumažino originalias angas - įmontuoti ir subtilūs spalvų paletė suteikia erdvėms erdvų jausmą.

Rodoma: „Richard“ rankų darbo lango langas papildo langą be vonios. Originalus kubilas buvo pakartotas ir nudažytas, kad atitiktų sienas. Richardas taip pat sukūrė stumdomas svirties duris, atkurdamas sienos medieną, kuri buvo naudojama kaip sienų apdaila.
Dažai: Benjamin Moore šviežio oro kvėpavimas (sienos ir vonia)
Plytelių: Lowes
Apšvietimas: keramikos svirnas
Lentynos: Keramikos svirnas

Marmuro sala





Valgomojo erdvėje Richard pakeitė seną vonios kambario duris į stalą, o Annette pridūrė nesuderintas kėdes, paimtas aplink miestą. Jessica įtvirtino erdvę su amerikiečių vėliava.

Gyvenamojoje erdvėje Richard persikėlė į medieną deginančią krosnį į sodą ir jį pakeitė židiniu; jis apsupo kaminą su 1830 m. plytelėmis, išgelbėtomis iš vietos griovimo darbų. Jis pakartotinai panaudojo tvarto dailylentes, kurios buvo padengtos keliomis sienomis, kad vonios kambariui sukurtų stumdomas svirnas. Jis persikėlė karšto vandens šildytuvą, kuris stovėjo vonioje, į išorinę mechaninę spintelę.

Rodoma: Marmuro viršutinė sala, nusipirkusi paruoštą, užkabina virtuvės erdvę, kuri naktį plečiasi po apvalkalu apjuosiančiais lubomis.
Spintelės ir stalviršiai: kabineto parduotuvė
Diapazonas: Amana
Vent Hood: Sears
Styginių žibintai: keramikos svirnas

Šoninė šviesa





Miegamuose yra aukštos spintos ir „skip“ tinkas, kuriuos „Annette“ ir „Jessica“ taikė, kad apytiksliai atitiktų originalų tekstūrą. Sienų rasti paminklai mokyklose - lankomumo sąrašai, rankraščio užduotys - pakabinkite Jessica miegamajame. Transomai virš miegamojo ir vonios kambario durų, pastatyti Ričardo viduje.

Su interjero saugumu, Richard gavo darbą ant stogo. Nuėmus metalo sluoksnį, jis pastatė naują rėmą ir denį virš senojo stogo, izoliuodamas ir apsaugodamas purtykles purškimo putomis, po to įdėjo apvalkalą ir naujus purtymus. „Tai buvo sunku, toks trapus, kaip buvo senas stogas, ir trapus“, - sako jis. „Buvau atsargus, kad nenukristų, nors aš darau keletą skylių.“

Rodoma: Naujas atidarymas su prancūziškomis durimis veda į šoninį sodą ir suteikia daugiau natūralios šviesos.
Prancūzų durys: durys

Elegantiškas drenažas





Ankstesnis šeimininko savininkas buvo šeimininkas, todėl pusė akro partijos turėjo gerus kaulus, ant kurių buvo galima pastatyti, įskaitant vaismedžius, terasą ir du namelius, iš kurių vienas gavo naują verandą, Richardą. Jis pridūrė lauko apšvietimą ir važiuojamosios kelio dalies kelią, o norėdamas išlaikyti vandenį nuo restauruoto pamato, įrengė Prancūzijos drenažą trijose namo pusėse.

Rodoma: Dugnas be dugno yra lietaus grandinės apsauginis apvalkalas, kuris išleidžia vandenį iš naujų vario latakų į Prancūzijos drenažą. Platus žvyras per gumos pagrindą nukreipia vandenį nuo pamato.
Kraštovaizdžio tvarkymas: Tantillo Landscape Supplies & Services, Inc.

Mokykla: 1915 m





„Dabar mano tėvai užsidegs ir dirbs sode ar kepsninėje, ir mes turime tokius santykius, kuriuose jie gali tai padaryti“, - teigia laimingai Jessica, pridėdama, kad jie būtų išsinuomoję namą, jei ji po namo nebūtų grįžusi namo.

 

Tuo tarpu Annette ir Ričardas akis nulupė kitam namui, kad jis būtų atnaujintas. „Žmonės važinėtų dviračiais, purtydami galvas ir iškvietę:„ Ar jūs kada nors sustojote? “, - sako Annette. „Aplink čia žmonės žygiuoja ir dviračiu. Tai, - sako ji, rankoje ant virtuvės balto marmuro stalviršio, „ką mes darome.“

Rodoma: 1915 m. Nuotraukos kopija rodo, kad vaikai yra priešais mokyklą; ji yra įrėminta šalia kitų likučių, esančių sienos per renovaciją.

Aukšto planas



Pradinis durų atidarymas buvo uždarytas nuo to, kas dabar yra pagrindinis miegamasis. Sienų nuleidimas sukūrė atvirą planą su paskirtomis gyvenamosiomis, valgomosiomis ir virtuvės erdvėmis, o originalus pamatas buvo atkurtas kaip pagalbinis postas. Likusi 704 kvadratinių pėdų namų dalis - vonia, du miegamieji, skalbykla ir spintos.

Daugiau - Remodeling ir Cottage Style





Dizaineris, turintis akį už atradimą, savo nuolankiam 1920-ųjų metų namui suteikia švarią ir gražią išvaizdą

Ankstesnis Straipsnis

Staples pašalinimas

Kitas Straipsnis

Garso izoliacija rūsyje