Pajūrio kotedžas atrodo mažas | Namų Tobulinimo | lt.wollereyblog.com

Pajūrio kotedžas atrodo mažas



Daug žmonių fantazuoja apie namą paplūdimyje, o kai kuriems - didžiausia svajonė ten gyventi ištisus metus. Šio lengvojo ir erdvaus namo „Bay Head“, Naujasis Džersis savininkas, kas prasidėjo kaip savaitgalio pabėgimas, tapo kasdieniu svajonių išsipildymu.

Rodoma: Vienkartinis 1950-ųjų namelis gavo apgaulingą apeliacinį skundą su liaudies Viktorijos laikais, pratęstas priekinis nusileidimas, vedantis prie dvigubų prancūziškų durų, šviesiai mėlynos žaliuzės, sodo arka, naujas šaligatvio važiuojamosios dalies ir sveiki žibintų postai.

Architektas: Christopher ryžiai, ryžiai ir rudi architektai, jūros girtas, NJ; 732-449-9055

Atlantic Adjacent Location



Pirmą kartą pirkdamas vietą, 1950 m. Vieno aukšto namas buvo gana paprastas: mažiau nei 1200 kvadratinių pėdų, su svetaine, dviem miegamaisiais, viena vonia, valgomojo virtuve ir nugaros veranda su senąja mokykla langai. Įsikūręs vos už kelių kvartalų nuo Atlanto vandenyno, jis turėjo daug „apžiūrėti į paplūdimį“.

Rodoma: Išplėstinis priekinis nusileidimas tarnauja kaip sūpynės kėdė.

Cool Cottage Look





Jis taip pat turėjo daug drėgmės. Pradinė celiuliozės plokštė per metus sugeria požeminį vandenį, o ąžuolo grindys, be pagrindinio garų barjero, buvo nukreiptos nuo apačios.

Rodoma Langų dėžutės, nustatytos ant baltos spalvos medinių skliaustų, prideda prie kotedžų estetikos, taip pat ir akvarelėmis dažytos lentos ir batten langinės.

Eksterjero apželdinimas: Joe Crapanzano, žalias su tobulumu, Howell, NJ; 732-458-8426

Išplėstas lankytojams





Aišku, kad namui reikia darbo. Tačiau savininkas turėjo dar didesnių planų mažai vietai. Taigi jis pakvietė vietinį generalinį rangovą Pete Patterson ne tik suremontuoti statinį, bet ir pridėti jį - dar du miegamieji, kita vonia, valgomasis ir papildomos pramogų vietos buvo įtrauktos į pageidavimų sąrašą, kad būtų geriau patenkinti šeimos nariai ir draugai, kurie atvyksta, ypač vasaros mėnesiais.

Rodoma: „Seafoam“ mėlynos spalvos dažai ir balinti „beadboard“ įrašai įveda paplūdimio toną. Naujos dvigubos prancūziškos durys su šoniniais žibintais į vidų.

Interjero dizaineris: Jules Duffy, Jules Duffy dizainas, Madisonas, NJ; 973-845-2810

Virtuvinės virtuvės lubos





Įveskite architekto Christopher Rice. Jo mandatas buvo paprastas: laikykite namą kukliu ir autentišku iš gatvės - likti ištikimas savo šaknims ir laikantis griežtų vietinių statybos taisyklių - atnaujinant interjerą ir didinant jo funkcionalumą. Jo protingas sprendimas? C formos galinis papildymas, kuris apvyniotų privačiame kieme. Senoji veranda taptų nauju valgomuoju, atvira vienoje pusėje renovuotai virtuvei ir kitam šeimos kambariui; abu miegamieji susitraukia nuo surinkimo vietos. Sako „Ryžiai“, „dabar namas iš tikrųjų renkasi šiek tiek nuo to laiko, kai įsitraukiate į priekines duris ir nuvažiuokite atgal į privačią terasą.“

Rodoma: Dar švarus 150 kvadratinių pėdų, virtuvė turi didesnį jausmą dėl baltos spalvos schemos ir skliautuotos lubos. Retro valgomojo kėdės traukia iki stalo salos, kuri yra atvira žemiau, kad kambarys jaustųsi erdvus.

Virtuvės dizaineris: Mark C. Arthur, Ideal Virtuvės, Point Pleasant Beach, NJ; 732-892-0384
Pakabinamas šviestuvas: Vaughan dizainas
Čiaupas: Rohl

Protingas žingsniuotos virtuvės spintelės





Norint, kad esamas namas būtų formuojamas, Patterson išgręžė sienas ir ištraukė iškreiptas ąžuolo grindis, kurios visur izoliuojasi prieš nustatydamos naujas siauras ąžuolines lentas ir pridedant lentos. Darbe taip pat buvo reikalingi visi nauji mechanikai ir HVAC. Be to, Pattersono komanda nusprendė atnaujinti senus kambarius ir padidinti namą suaktyvindama atvirą lauką per didelius langus ir tris porų prancūziškų durų. Laimei, šeštasis-a-akras partija turėjo tik pakankamai vietos, kad būtų galima užpakalinį sparną. „Kas yra gražus, jis vis dar jaučiasi kaip mažas namas, bet tikrai unikalus, su įmontuotomis detalėmis ir dekoratyviniais elementais“, - sako Pattersonas.

Rodoma: Pakopinė spintelė virš sienos (už salos) užmaskuoja ventiliacijos gaubtą ir leidžia dekoratyviniams daiktams rodyti lentynos lentyną.

Vištienos vielos spintelės





Šiandien, kai nuvyksite į virtuvę, namo viešųjų patalpų viduryje, galite praktiškai pajusti namo atvėrimą. Renovacijos metu Patterson skambino virtuvės 7½ pėdų lubomis iki 15 pėdų, o tai leido pridėti keturis stoglangius, kurie plaukia erdvę su saulės šviesa; Didelis lubų aukštis suteikė galimybę dramatiškai pakopti virtuvės spintelėms, uždengtas giliu vainiko formavimu. Prie virtuvės tapo senas verandas, kuriame šešiasdešimt šešių langų apvyniojo išorinė siena. (Iškirptas kampas suteikia galimybę pereiti nuo priekinio kiemo iki užpakalinio kiemo.) Į naująjį šeimos kambarį įeina du žingsniai, o tai yra sprendimas, leidžiantis dideliam 10 pėdų lubų aukščiui, nereikalaujant pakelti stogo. Kadangi dabar gyvenamasis namas neturėjo židinio, buvo pridėta lauko akmenų židinys, prie kurio pritvirtintos įmontuotos knygų spintos, kurios paslėpė elektroniką ir laidus, ir langai su apatinėmis ekrano lentynomis, kurios apšviečia savininko Wedgwood ąsočius.

Rodoma: Sodybos stiliaus vištienos viela kai kuriose spintelėse pakeičia stiklą.

Žemės paviršiaus dekoratyviniai elementai





Tada vietinis interjero dizaineris Jules Duffy išsirinko naują skyrių su senu. „Mes norėjome darnios išvaizdos, naudojant daugybę natūralių elementų“, - sako ji. Kietmedžio grindys teka visame plote, be to, plačios pušies lentos įdėjo į tą patį atspalvį kaip ąžuolas. Beadboard yra pasikartojanti name stiliaus tema, su balintomis plokštėmis, padengiančiomis priekines duris, gyvenamąjį kambarį ir originalius miegamuosius, taip pat kai kuriuos įmontuotus; dažytos lentos tarnauja kaip virtuvės lubos, taip pat šeimos kambario spinta ir spintelė. Nuo blyškios akvatorijos įėjime, spalvų schema pereina į gilesnius žemės tonus, kai judate per namus. Ir daugybė žemiškų tekstūrų - jūros žolės ir sizalio kilimėliai, neapdorotos medienos mantija, panaši į dreifinę medieną, apvalkalas, apgaubtas liustra.

Rodoma: Naujas lauko akmenų židinys patenkino namų šeimininko pageidavimą, kad šeimos kambaryje nebūtų pernelyg tradicinis židinys. Spintos abiejose pusėse slepia laikmenų įrangą.

Beadboard Storage Diguises





Visiems kviečiantiems interjerams, namo slaptasis brangakmenis yra privatus kiemas nugaroje, pritvirtintas papildymo kreivėje. Kraštovaizdžio dizaineris Joseph Crapanzano pasodino 14 pėdų aukščio arborvitae gyvatvorę priešais akmens terasą, sukurdamas privačią lauko kambarį, kuris idealiai tinka pramogoms po dienos, praleistos paplūdimyje. Išplėstas didelis senojo kiemo pranašumas buvo dar viena didelė premija: praktiškai nereikalaujanti aikštelė. „Crapanzano“ pertvarkė žalias erdves, kurios buvo išstumtos iš priekio, pašalinant senus medžius, paslėptus namus ir pridedant mišrių krūmų sodinimo.

Rodoma: Paprasti, kotedžo stiliaus stalviršio medijos-spintos durys slepia plokščiaekranį ekraną.

Rankų darbo marmuro kavos staliukas





Nors nedidelis fasadas užsipuola į besiplečiančius namus, kurie atsiskleidžia per šias prancūziškas duris, jis taip pat atspindi visą renovaciją. Pattersonas paliko originalų skalę ir stogo liniją, todėl vieta vis dar jaučiasi su kaimynais. Tačiau jis įstengė stilingai pažvelgti į akis, akcentuodamas eksterjero dekoracijas, turinčias dekoratyvines detales, panašias į tuos, kurie yra šalia esančiuose liaudies Viktorijos laikų namuose, taip pat pergolę, lentyną ir užuolaidas bei išplėstą priekinį nusileidimą, kuris tarnauja kaip sūpynės kėdė.

Rodoma: Vidaus dizaineris turėjo vietinį geležies suvirintoją, kuris suvirino itin ilgą kavos stalą, kurį ji papildė marmuru. Greta esantis valgomasis užima senojo lango verandos pėdsaką.

Kavos stalelis: Pasirinktinis; Jules Duffy dizainas
Sofa, foteliai ir galiniai stalai: Kravet

Nuskendo svetainė





„Superstorm“ „Sandy“ 2012 m. Smarkiai nukreipė didelę teritorijos dalį ir nusiuntė bangas, nuleidžiančias šią gatvę. Bet stebuklingai, vanduo pasitraukė prieš pat pasiekdamas namą. Per metus nuo to laiko, kai nuolatiniai gyventojai ir vasaros poilsiautojai įkvėpė šviežią gyvenimą į atsipalaidavusį paplūdimio miestą, kur vaikai ant dviračių vis dar turi savo vietą, keliaujantys su mažais nameliais, tokiais kaip šis. kelias į vandenyną. Iš tiesų yra svajinga egzistencija.

Rodoma: Sumažindamas šeimos kambario grindis, architektas sugebėjo pasiekti didesnę lubą nekeičiant išorinės stogo linijos.

Stalinės lempos: Christopher Spitzmiller

Uždaras verandos virimo valgomasis





Valgomasis - anksčiau uždara veranda - yra išklotas langais.Iškirptas kampas palieka kelią už jo, kuris veda tiesiai į kiemą.

„Beachy Original“ miegamasis





Miegamasis originalioje namo dalyje gavo balintos granulių lentos; geležies lova ir mėlyna-balta spalvų schema tinka namo stiliaus stiliui.

Šviesus vonios kambarys





Platus dryžuotas tapetai ir laisvai pastatyta prabanga daro šį tvarkingą naują vonios kambarį didesnį. Veidrodis atspindi dušo mozaikos plyteles.

Privatus „Bluestone Patio“





Namų užpakalinis papildymas apkabina šį bluestone terasą, kur aukštų evergreenų eilutė skolina visišką privatumą. Virš valgomojo įrengtas stogas yra apjuostas, stiliaus stilius, skirtas paslėpti šiuolaikinius stoglangius.

Aukšto planas





800 kvadratinių pėdų, pridedamų prie namo nugaros, tinka šeimyniniam kambariui, voniai ir dviems miegamiesiems (naujas valgomasis yra perstatyta veranda).

Daugiau „Remodels“





Šiame vaizdo įraše pasimokykite, kaip nustatyti gražią mėlyna terasa su kraštovaizdžio rangovu Roger Cook

Ankstesnis Straipsnis

Kaip įrengti sukonstruotas medines grindis

Kitas Straipsnis

Virtuvės spintelės įrengimas