Antrasis gyvenimas sodyboje | Namų Tobulinimo | lt.wollereyblog.com

Antrasis gyvenimas sodyboje



XX a. Ketvirtojo dešimtmečio pabaigoje 1834 m. Vestčesterio apygardos, Niujorko, vasarnamio vasaros virtuvės rankena buvo išpjauta ir perkelta keli šimtai metrų. Šis pastato po ir šviesos gabalas 1950-aisiais išaugo į ramblingą namą, kai buvo pastatyti du vieno aukšto papildymai. Iki to laiko, kai dabartiniai savininkai jį nusipirko prieš kelerius metus, trijų miegamųjų namai buvo nuskriausti: „Stogas nutekėjo, rūsyje buvo gyvatės, ir jūs turėjote eiti į liuką, kad pasiektumėte skalbinius“, - sako Rickas O'Leary, dizaineris, kuriam pavesta nugabenti namus nuo atgimimo.

Vis dėlto pirkėjai labai patiko apie namus. Jie buvo parduoti nedideliu mastu; tai reiškė, kad beveik kiekviename kambaryje buvo gera šviesa ir vaizdas. Jie taip pat mylėjo atviras sijos ir kaštonų grindis, esančias XIX a. Jis jautėsi klasikiniu būdu pastatytu kaimo namu - būtent tai jie buvo medžioti.

Išorė Po renovacijos



Pora nusprendė atnaujinti viską, kas buvo išgelbėta, tačiau nusprendė atnaujinti, bet tik po to, kai buvo peržiūrėta istorija. Jie perdavė dizaineriams Rick'ui ir Lizui O'Leariui išgalvotą istoriją, skirtą vietai: jis atrodytų kaip antikvarinis namas, kuris 1920-aisiais buvo kruopščiai modernizuotas ir kruopščiai išlaikytas. Jie netgi turėjo pavadinimą, „Sunset Valley Farm“, pasiskolintą iš antikos parodoje esančio ženklo.

Nekilnojamasis namas buvo tikrasis nuolaužas: jokia izoliacija ir senovės vandentiekio ir šildymo sistemos nereiškė, kad darbas nebūtų toli nuo žarnų ir atstatymo. Tačiau projektas išsaugotų originalias detales ir skatintų Yankee taupumą: kam reikia naujo, kai galime išspręsti tą, kurį turime?

Iš išorės, šiandien, smulkmenos paimamos iš „tėvų“ namų, vis dar stovinčios šalia durų, ir iš tradicinio „New England“ sodybos stiliaus. Šios savybės apima kedro klojinius ir malksnas, o langų apdailos elementus imituoja iš pradinio 1834 eksterjero. Trys dormeriai su šešiais-šešiais langais dabar yra pagrindiniai namų šerdys, nors stogas buvo pakeltas, kad tilptų juos.

Svetainė





Darbas prasidėjo gyvenamojoje patalpoje, antikvarinėje naujosios namų dalyje. Namas buvo nubrėžtas iki grindų denio, o visos sienos buvo pakeistos ir izoliuotos, tačiau šiame kambaryje, su originaliu židiniu, rangovai Gordon Moesch ir Tim Lippert pasiliko arba pakartojo, ką galėjo. Be to, „Moesch“ teigia, kad „pagrindinė medinė konstrukcija, grindų struktūra, krosnis ir apšviestos šviesos spindulys. Nustačiusi, kad kaštoninių grindų lentos buvo papildytos mažesnės kokybės mediena, jie pašalino kaštoną ir jį atmetė. Po to, kai kambarys buvo pakabintas iki kaulų, dizaineriai jį užbaigė 19-ojo amžiaus sodyboje, naudodami platus pušies grindų lentas, plokščius grindjuostes ir šešis-šešis langus su 1x4 korpusais su rėminiu kraštu. Sako O'Leary: „Tai buvo likusio namo modelis.“

Valgomasis





Gretimas valgomasis sėdėjo naujesnėje sparno pusėje, o dizainerių komanda pamatė galimybę dirbti 1920 m. Durys patogiai uždarys gretimą virtuvę, kai įmonė ateina.

Virtuvė





O'Learys, nustumdamas magistro paketą į naująjį aukštą, pirmojo aukšto vieno aukšto buvusio miegamojo sparną pavertė ekspansyvia nauja virtuve, pakeliant kambario stogą į dvigubą aukštį, kad padidėtų lubos. liežuvio ir griovelio lentos, panašios į XIX a. Naujos ąžuolo sijos veikia kaip struktūrinės sankryžos, originalesnė atviros medienos versija svetainėje. Clerestory langai praplauna virtuvę su šviesa.

Centrinėje saloje yra senų kaštonų lentų, išgelbėtų iš gyvenamojo kambario grindų. 20-ojo amžiaus pradžioje yra plokščiaekranių spintelių durys ir dėžutės traukos įranga.

Virtuvė





Prancūzijos durys išilgai virtuvės vakarinės sienos suteikia prieigą prie akmens kiemo ir tako
veda į baseiną, kuris puikiai išdėstytas vaizdu į saulėlydžio vaizdus per penkis akrus.

Miegamasis





Senojoje virtuvėje, kitame 1950 m. Viename aukšte, buvo pasiūlyta praktiška vietinio biuro ir svečių miegamojo vieta su naujuoju pirmos aukšto miltelių kambariu, esančiu šalia durų. Susidūrę, norėdami pridėti dar vieną aukštą, „O'Learys“ nuvažiavo į miegamąjį ir vonią.

Į rytus nukreiptas langas miegamajame kviečia rytinę saulę. Dekoratyvinių gegnių mediena buvo atgauta iš kitų namų dalių.

Persirengimo zona





Lango užpakalinė erdvė už pagrindinio miegamojo yra sujungta su įmontuota saugykla, pavyzdžiui, drabužių spinta viršaus į apačią ir biuras.

Master Bath





Savininkai, iš kurių vienas dirba Niujorko gyvenamojo nekilnojamojo turto rinkoje ir ištyrė daugybę nuostabių prieš II pasaulinio karo gyvenamųjų namų, turėjo ypatingų idėjų, kaip užbaigti pagrindinę vonią. 1920-ųjų metų klestėjimas, kurį jie nuvyko į savo kaimo namus, apima Carrara marmuro stalviršį ir backsplash bei krepšinio pynimo marmuro plytelių grindis. Išvaizdą užbaigia „Chrome“ apvalkalai ir nikelio maišytuvas.

Skalbinių kambarys





Norėdami nustatyti 1920-ųjų metų patobulinimo jausmą, „O'Learys“ sukūrė kiekvieną kambarį ir praėjimą, nurodydamas laikotarpį, nuo fiksuotų lentynų ir stiklo priekinių spintų iki rafinuotų armatūrų ir „retro tilework“. Skalbimo patalpos atvirose lentynose, išlenktose skliausteliuose, dažytose drobėse ir muilo akmenų skaitiklyje, tai suteikia laiko išvaizdą.

Pirmojo aukšto planas



„O'Leary“ duetas, dirbantis su architektu Kevinu Quinlanu, sukūrė 3000 kvadratinių pėdų aukšto planą, kuris atitiko namo trūkumus: nėra tinkamo įėjimo, ankštos virtuvės, vonios stokos ir pirmojo aukšto miegamojo su mažu privatumu. Konfigūravimas suteikė savininkams didelę virtuvę, kurią jie tikrai norėjo, namų biurą, kuris dvigubai padidintų svečių kambarį, ir skalbimo, miltelių kambario ir mudroom pirmame aukšte.

Antro aukšto planas



Viršutiniame aukšte jie pridėjo magistro paketą. Visi papildomi kambariai buvo sukurti, būdami netoli namo pradinio pėdsako. Dizainas paragino pridėti 150 kvadratinių pėdų prie pamatų, tačiau kitaip buvo sukurta, kad erdvė būtų. „Mes turime daug kvadratinių pėdų, neperžengdami senos skalės“, - sako Quinlan.

„Atidarius namus po projekto pabaigos, išgirdau, vienas svečias sako:„ Tai geriausias sumažinimo, kurį aš kada nors mačiau, pavyzdys “, - sako Rick O'Leary. Nors namuose išaugo apie 500 kvadratinių pėdų, jis jautėsi jaukesnis nei bet kada.

Daugiau informacijos rasite „After & After“





Namų savininkai, dizaineriai ir architektas daugiausia pastatė šią 1830-ųjų dešimtmečio sodybą.

Ankstesnis Straipsnis

Staples pašalinimas

Kitas Straipsnis

Garso izoliacija rūsyje