Nuo „Shack“ iki „Spectacular House“ | Namų Tobulinimo | lt.wollereyblog.com

Nuo „Shack“ iki „Spectacular House“



Štai vienas iš būdų apibūdinti svajonių namą 10 ar mažiau žodžių: kedro kalnų vasarnamio trumpas dviračių važiavimas nuo vandenyno. Davidas ir Tracy Gavantas nupirko tik tokią vietą Amagansete, Niujorke, 1999 m., Ir nusipelnė, kad tai puiki išvykimas iš didelės stresinės miesto darbo vietų.

Jie mylėjo kotedžo istoriją: manoma, kad struktūros branduolys prasidėjo nuo 1700-ųjų pradžios, kai jis buvo šiek tiek daugiau nei šalia esančio namo pastatas. Ir jie patiko savo žavesį: Kambariai per pastaruosius metus išsivystė į keistą, meistrišką madą - kai kurie su stoginiais stogais ir 7 pėdų aukščio lubomis. Padarydami patobulinimus pirmus kelerius metus - atnaujinant svečių vonią ir pakeičiant krosnį bei septinę sistemą, pora mėgavosi vasaros vieta ir švenčia dviejų dukterų, dabar 4 ir 9, gimimą.

Tada Tracy išreiškė paprastą prašymą, kuris, kaip ir atsitiko su senais kotedžais, paskatino visai vietai artimųjų reabilitaciją. „Aš tik norėjau atsikratyti viryklės“, - primena ji.

Naujas papildymas



Aptardami idėjas su rangovu Robertu Biondo ir architektu Ericu Broberg Smithu, pora pradėjo daugybę „prasmingų“ sprendimų, kurie galiausiai pavertė savo namus nuo 1500 kvadratinių pėdų išblaškančios konstrukcijos iki 2800 kv. .

Tai buvo prasminga iškirpti erdvę specialiai virtuvei. O kai jie buvo, tai buvo prasminga iš naujo išrinkti miegamuosius; kapitonas neturėjo pagrindo, o mergaičių kambarys buvo vos pakankamai didelis vienai dukrai, jau nekalbant apie du. „Ir kai mes nusprendėme pridėti viršutiniame aukšte esančiame liukso numeryje, prasminga įtraukti antrą aukštą mergaičių miegamiesiems“, - sako Dovydas.

Galbūt sunkiausias aspektas išlaikant senus kambarius nepažeisdami naujų erdvių, buvo suderinti stogo linijos. Kadangi kotedžas šiek tiek atsivėrė, reikia ieškoti naujų sričių, lyg jie būtų. „Mes baigėme 10 skirtingų stogo elementų, - sako Broberg Smith.

Rooflines





Naujosios dviejų aukštų miegamojo papildymas atveria priekinius ir nugarinius miegamuosius bei stoginę stogą (ankstesnis vaizdas).

Priekinis vienviečio gyvenamasis kambarys su savo plytiniu kaminu papildo šeimyninį kambarį, esantį kitoje namo pusėje, su stoginiu stogu virš valgomojo zonos (neįrodyta). Esama priekinė veranda taip pat turi stogą.

Šiek tiek didesnis yra esamas pavėsinė, kuri viršus naujai užbaigtą mansardą virš esamos prieškambario. Apatinis pakabukas (iš dalies matomas) apima svečių miegamąjį.

„Front Hall“





Viduje visi šie papildymai reiškė grindų derinį - siaurą ąžuolą, platų raudonmedį, kurį reikėjo suvienyti. Biondo gavo plačią „Douglas“ eglę naujai virtuvei ir šeimyniniam liuksui, taip pat naujus antro aukšto miegamuosius ir prieškambarį, tada kiekviena namo medinė grindis buvo tamsinta tame pačiame tamsiame atspalvyje.

Esama žemutinė salė liko nepažeista, žavios įmontuotos savybės, suteikiančios šablonus detalėms, pridėtoms naujose erdvėse.
Naujajame miegamajame viduje buvo iškelta įstrižinė įmontuotos knygų spintos kontūra.

Kambario daliklis





Du pusiau sienos skirstytuvai turi stiklo priekinius ekranus ir žymi įėjimą į kambarį. Jų kvadratiniai stulpeliai buvo pavyzdys dviguboms stulpeliams naujojoje virtuvėje.

Valgomasis





Valgomasis plotas, seniai uždengtas stogas, yra toli nuo to, kas dabar yra šeimos kambarys. „Gavants“ nusprendė išlaikyti jaukią 7 metrų aukščio lubų aukštį ir turėjo šešių pėdų aukščio izoliuotas stiklo prancūziškas duris, skirtas keturiems langams pakeisti. Jie veda į naujai išplėstą denį.
Esamas pusapvalis langas virš valgomojo alako leidžia dar labiau apšviesti į skliautą apsuptą šeimyninį kambarį.

Durys: Marvin

Virtuvė





Virtuvės bukleto dydį ir formą nulėmė eismo koridoriai ir funkcijos. „Paplūdimio namuose, kur yra daug pramogų, norėčiau leisti 4-4 ½ pėdų eismo koridorių, palyginti su tradiciniu 3 ½ pėdos koridoriumi“, - sako architekto vyrų virtuvės dizaineris Scottas Smithas, kuris dirbo su juo projektą.

Į 13-14-pėdų kambarį įeina virtuvės ruošimo ir valymo zonos išilgai išorinės sienos, centrinė sala su priešpriešiniu šaldytuvu, kad vaikai galėtų lengvai sulaikyti sultis ir užkandžių skaitytuvą šeimos kambario pusėje pusė sienos, kad svečiai būtų netoliese, bet iš darbo zonos.

Įmontuotas saugojimo blokas turi antikvarinių pakopų spintelių baldų išvaizdą, kurioje yra dėžės traukos ir marmuro darbo paviršius. Beadboard durys, nikelio aparatūra, metro plytelės, marmuro skaitikliai, prijuostės priekinis kriauklė ir senojo stiliaus darbiniai žibintai suteikia visko baltajam kambariui senovinį stilių. Balto emalio apdaila leidžia šiuolaikiniam diapazonui ir gaubtui pritvirtinti.

Spintelės: „Crystal Cabinet Works“
Stalčius traukia: restauravimo aparatūra
Šviesos: Hudsono slėnio apšvietimas
Prietaisai: vikingas
Kriauklė, maišytuvas: Kohler

Užkandžių skaitiklis





Užkandžių skaitiklis šeimos kambario pusėje virtuvėje išlaiko svečius ir vaikus iš maisto ruošimo vietos; jo mėsininkas-blokas viršutinėje dalyje atsispindi virtuvės saloje.

Vienas elementas kalba apie didelį struktūrinį darbą, kurio reikia namams: Kvadratiniai stulpeliai, esantys dešiniajame skaitiklyje, yra viena iš porų, kurios atsispindi esamuose stulpeliuose gyvenamojo kambario įraše. Jie slepia plieninius stulpelius, kurie palaiko 28 pėdų ilgio laikančią laminuotą medienos (LVL) pluoštą, sukurtą sujungiant dvi 14 pėdų sijas, kurios tęsiasi nuo virtuvės iki šeimos kambario.

Baro kėdės: Crate & Barrel

Miegamasis





Be to, tai yra naujasis šeimyninis liukso numeris, taip pat privatus veranda ir biuras. Stoglangio stiliaus langai lovoje yra apsaugoti privatumą ir leidžiami vėsiame naktiniame ore.

Miegamojo miegamojo sparnas





Kad jaunoji šeima suteiktų jiems reikalingą miegamojo erdvę, „Broberg Smith“ sukūrė dviejų aukštų sparną, kuris pakeis esamą prastai pastatytą miegamąjį namo gale. Pirmame aukšte įrengtame liukso (suite) numeryje taip pat yra biuras ir privati ​​veranda.

Norint išgirsti senojo namo jausmą, „Biondo“ pagrindiniame miegamajame pastatė lanką, kuris imituoja esamą įmontuotą knygų spintą ir taip pat apibrėžia persirengimo zoną. Spintos turi išgelbėtas penkių skydų duris, kad atitiktų likusias patalpas.

Antrajame sparno aukšte, kuriame yra vaikų miegamieji ir vonia, yra tokios kotedžo detalės, kaip karoliukų plokštės, medinės medicinos spintos ir markizės langai, kurie atneša vandenynų.

Master Bath





Senoviškos detalės padeda užmaskuoti šiuolaikinius patogumus:
Naujasis oro srove prigludęs karoliukas ir Viktorijos stiliaus vonia.

Šešiakampės grindų plytelės atveria kelią į garų dušą.

Kubilas, maišytuvas, kriauklė: Kohler

Veranda





Esama priekinė veranda yra ramioje vietoje, kur galima susikurti knygą, kaip 4 metų Carly čia, arba mėgautis gėrimu.

Siekiant suvienodinti papildymus su esamomis vietomis, visas namas buvo suvyniotas į naujas dažytas kedro malksnas.

Paprastas baltai dažytas turėklas suteikė šabloną tiems, kurie buvo pastatyti prijungti verandą prie naujo šeimininko
komplekto papildymas.

Vaikų kambarys





Biondo suremontavo esamą laiptinę, išlaikydama originalius baliustradus, ir pavertė mansardos zoną, kurioje buvo senos langinės ir durys grindų plokštėms, į galutinę žaidimų kambarį, kuriame yra karoliukų lubos, kelio sienų saugykla ir nuostabus vidinis langas, iš kurio atsiveria vaizdas į šeimą kambarys ir virtuvė. „Iš šio lango merginos nuleidžia nugarą, kol mes gaminame, naudodami šokinėjimo lyną ir krepšį“, - sako Tracy.

Du nauji miegamieji miegoti virš naujojo magistro liukso (suite), tik priešais palėpėje pasuktą žaidimų kambarį.

Įstrižos lubos, kurios seka karnizo linijomis, prideda keistą senamiesčio jausmą 9 metų Mayos miegamajame (čia parodyta) ir kitose antro aukšto erdvėse.

Dviaukštės lovos

Laiminga šeima





Besiūliai rezultatas palieka lankytojus įdomu, kur baigiasi senoji dalis ir prasideda naujos erdvės, tuo pat metu pasimėgaudami daugybe poilsio vietų. „Malonu, kad namas atsiveria daugelyje krypčių“, - sako Broberg Smith. „Gavantams“ (kurie čia rodomi su savo dukterimis Maya, 9 ir Carly, 4, ant naujos šoninės verandos), tai reiškia kavą ant jų liukso kambario verandos ir viryklių ant denio, o mergaitės turi savo domeną viršutiniame aukšte.

„Namas yra pilnas jaukių vietų, kur tiesiog pakabinti“, - sako Dovydas. Dar keletas žodžių, kuriuos galite pridėti prie svajonių namų aprašymo.

Nors renovacija buvo daug sudėtingesnė, nei kada nors būtų įsivaizdavusi, Gavantai nesigaili. „Aš myliu istoriją“, - sako Dovydas. "Nors daugelis žmonių mums sakė, kad mes geriau atsisakome vietos ir pradėjome, mes nenorėjome."

Grindų planas: Žemiau





Pagrindiniame liukso numeryje yra kabinetas ir privatus verandas. Bumpoutas turi naują virtuvę, o dabar buvusioje erdvėje yra šeimos kambarys. Esamas miegamasis tapo svečių kambariu.

Grindų planas: Viršutiniame aukšte





Viršutiniame aukšte yra du vaikų kambariai ir vonia. Esama mansarda tapo žaidimų kambariu.

Daugiau informacijos rasite „After & After“





Pažiūrėkite, kaip šie namų savininkai pakeitė įstrigusį 1950 m

Ankstesnis Straipsnis

Staples pašalinimas

Kitas Straipsnis

Garso izoliacija rūsyje