Nedidelis „Atstatymas“, skirtas sukurti visus reikiamus kambarius | Namų Tobulinimo | lt.wollereyblog.com

Nedidelis „Atstatymas“, skirtas sukurti visus reikiamus kambarius



Geras pasididžiavimas, dideli kambariai. Sayonara, masyvūs miegamieji. Kaip ir vidutinis naujų namų dydis JAV, taip pat sumažėjo papildymai, o tai rodo, kad mes imamės veiksmų energijos suvartojimui mažinti ir mažinti rekonstrukcijos sąnaudas didėjančių komunalinių paslaugų kainos ir neapibrėžtos namų vertės laikotarpiu. Kadangi daugelis iš mūsų išmoko sunkiai, lenktynėms atnaujinti dažnai teko per daug pernelyg dideliam papildymui, per mažai planuojant ir galiausiai kambarius, kurie neatitiko mūsų poreikių.

Šio 1915 m. Olandų kolonijinio „Newton Center“, Masačusetso, naujausio projekto vieta, atnaujinimas ir išplėtimas yra gražus tokio tipo, gerai suplanuoto pertvarkymo pavyzdys, labiau suderintas su laikais. "Kai mes persikėlėme, žinojome, kad norime didesnės virtuvės ir daugiau vietos darbui namuose ir žmonių," sako rašytojas ir redaktorius, kurio žmona Gillian yra Bostono universiteto profesorė Bill Pierce. "Bet mes nusprendėme čia gyventi, kad susipažintume su namu prieš pradėdami įeiti į didelį projektą."

Tris su puse metų užtruko „Pierces“, kad išsiaiškintų, kokias erdves reikia, ir metus su vietiniu architektu Paulu Rovinelli, kad būtų suprojektuoti pagrindiniai planai. Esant 330 kvadratinių pėdų, papildymas suteikia jiems pakankamai kvėpavimo kambario. Laikykitės skaitymo, kad pamatytumėte, kaip jų atnaujintas namas atitinka jų gyvenimo būdą - tai įkvėpimas tiems, kurie nori daugiau vietos namuose.

Langų apdaila, beadboard: Azekas
Asfalto malksnos: „CertainTeed“
Vario latakai:
Saugykla vietoje:

Prieš



Trijų sezonų veranda vieną kartą sėdėjo esamo namo gale. Naujas dviejų aukštų priedas buvo pastatytas ant prieangio pėdsako, turėdamas tą pačią gambrelio stogo liniją, kaip ir kairę pusę.

Šeimos susibūrimas





Būsto savininkai Bill ir Gillian Pierce naudojasi po mokyklos atnaujinta virtuve su vaikais Liam, 8 ir Catharine, 11.

Pusryčių zona: po





Valgykla su kambariu judėti

Lentelė dabar yra centrinėje arenoje, kurioje yra linksmas, langų apsuptas taškas, kuris vieną kartą buvo laikomas pusę vonios. Atviros lentynos nuolat tarnauja gabalams kasdieniam naudojimui; „Gillian“ taip pat planuoja čia saugoti savo didžiulę virtuvės knygų įvairovę, kad jie visada pasiektų rankas.

Spintelės ir aparatūra: Crown Point kabinetas
Spintos dažai: Farrow & Ball
Virtuvinis stalas: Staples kabineto kūrėjai
Apšvietimas: „Yale Appliance“ ir apšvietimas

Pusryčių zona: prieš





Virtuvės stalas sėdėjo tvirtoje vietoje tarp šaldytuvo ir durų iki šono.

Virtuvė: po





Virtuvė šeimai, kuri mėgsta virti

Kambarys buvo ilgesnis ir platesnis, pašalinant antrą laiptą ir perkeliant pusę vonios. Dabar jis turi daugybę spintelių ir stalčių saugojimui, taip pat patogų (ir kompaktišką) 3-by-4-foot prep salą, kur virėjai gali pjaustyti ir supjaustyti savo kelią per receptus, nes tai yra storas viršutinių grūdų sapele mediena. Baltos dažytos spintos su senoviniais žalvariais buvo suprojektuotos taip, kad imituotų tuos, kurie yra šalia esančio butlerio sandėliuose, originalūs iki 1915 m. Stiklo priekyje esančios viršutinės spintelės, esančios šalia kriauklės ir lango, pabrėžia kambario šviesų, erdvų jausmą.

Spintelės ir aparatūra: Crown Point kabinetas
Spintos dažai: Farrow & Ball
Indaplovė ir šaldytuvas: GE Monogram
Mikrobangų krosnelė ir diapazonas: „GE Café“
Sala viršų: „Grothouse Lumber Company“
Skaitikliai: „CaesarStone“ iš „Stone Technologies“
Maišytuvai ir armatūra: Kohler
Backsplash plytelės: Dal-Tile
Apšvietimas: „Yale Appliance“ ir apšvietimas
Vėdinimo ventiliatorius: Broan-NuTone

Virtuvė: prieš





Senoji, pasenusi virtuvė nukentėjo nuo nepatogaus išdėstymo ir neturėjo viršutinių spintų.

Pagrindinė salė: po





Prieškambario, kurio tiltai yra seni ir nauji

Esamas atidarymas, išsaugotas renovacijos metu, įkvėpė protingą koridoriaus modifikaciją. Atnaujinimo metu turėjo būti supjaustyti pirmojo aukšto lubos į aukštą viršutiniuose aukštuose, todėl susidarė netolygūs lubų aukščiai. Norėdami slėpti problemą, TOH generalinis rangovas Tomas Silva pastatė antrą lanką, jungiančią du statinius su stogo skliauto lubomis, kurios užmaskuoja aukščio neatitikimus ir sukuria jaukią perėjimą tarp originalių namų dalių ir atnaujintų bei naujų erdvių. „Mes manėme, kad tai buvo puikus būdas paversti problemą į išskirtinį namo bruožą naudojant esamą architektūrinį elementą“, - sako Gillianas. „Ir mes visada didžiuojamės„ Tom Silva “originalu.

Tapyti: Benjamin Moore

Pagrindinė salė: prieš





Atgal įrašas buvo rėminamas grakštus arkos anga centre.

Šeimyninis kambarys: po





Dedikuotas šeimyninis kambarys, kuriame vaikai gali pakabinti

Verandos pėdsakas tapo 13 -14-pėdų šeimos kambariu, kuriame tiek suaugusieji, tiek vaikai gali žaisti ir žiūrėti televizorių. Arba jaunesni žmonės gali perimti šeimyninį kambarį, o suaugusieji - atgal į kambarį; duris tarp dviejų erdvių leidžia lengvai bendrauti ir cirkuliuoti. Abu įėjimai į šeimyninį kambarį buvo baigti kišeninėmis durimis, todėl erdvė gali būti uždaryta, kad būtų galima išjungti garsų filmų ar vaizdo žaidimų garsą. Kadangi sofos siena yra gatvės pusėje, namuose buvo įrengti mažesni langai, suteikiantys kambariui privatumo, neprarandant natūralios šviesos.

Tapyti: Benjamin Moore
„Windows“: „Marvin“ langai ir durys
Šeimos kambarių pagalvės: Dash & Albert

Veranda (šeimos kambarys): prieš





Nepakankama trijų sezonų veranda sėdėjo šalia gyvenamojo kambario, kur vyko daugiausia bendravimo. „Mūsų gyvenamasis kambarys yra geras dydis, tačiau buvo sunku, kai vaikai turėjo draugų. Nebuvo vietos, kur jie galėtų žaisti atskirai“, - sako Bill.

Namų biuras





Namų biuras, kuris dvigubina kaip svečių kambarys

„Pierces“ dažnai dirba iš namų, taigi Gillianas pasistatė atsarginį miegamąjį į savo kabinetą, o Billo stalas sėdėjo svetainėje. „Tai nėra ideali vieta norint gauti darbą“, - sako jis. Taigi Billas perkėlė savo stalą į Gillian seną biurą, leidžiantį perimti šį naują, šviesiai užpildytą kampinį kambarį virš šeimos kambario, tiesiai nuo bibliotekos kojos. „Jaučiuosi kaip aš esu kokonas, kai aš čia. Tai toks ramus ir tylus“, - sako ji. (Tai iš dalies yra dėl to, kad papildomos putų izoliacijos savybės yra nepralaidžios garsui.) Svečiai gali miegoti ant ištraukiamos sofos, o spinta (nematyta) daro erdvę lankstesne, kad ateityje galėtų pereiti į miegamąjį.

Purškimo putų izoliacija: CertaSpray pagal „CertainTeed“
Grindys: Medienos likvidatoriai

Biblioteka: po





Nook maitinti skaitymo meilę

Gauta 8-by-10 pėdų biblioteka, su pasirinktomis lentynomis, kurias sukūrė Tom Silva ir TOH pagrindinė dailidė Norm Abram, dabar gyvena daug įspūdingoje knygų kolekcijoje ir yra tinkamas įėjimas į naująjį Gillian biurą į kairę. Vaikų žaidimai ir kiti daiktai yra laikomi lentynose po lentynomis, o lango sėdynė suteikia sūnui Liamui ramioje vietoje, kurioje galima žaisti šachmatais, vienas iš jo mėgstamiausių pomėgių. „Mes sujaudiname, kaip pasirodė ši erdvė - ji viršijo mūsų lūkesčius“, - sako Bill.

Spindulinis šildymas: Uponor
Bibliotekos kilimas: Dash & AlbertGrindys: Medienos likvidatoriai

Biblioteka: prieš





Kai „Pierces“ pirmą kartą persikėlė į savo namus, „Bill“ patogus tėvas pastatė aplink lentyną laiptus ant laiptų, kuriame buvo nedidelė dalis puikiai skaitytoje knygoje, kurią turėjo ši gerai skaitoma šeima. „Paulius, mūsų architektas, mylėjo, kaip šviesa užsidegė iš šio lango į priekinį įrašą“, - sako Billas. "Kadangi mes pridėjome antrą istoriją, jis pasiūlė išplėsti erdvę, įdėti daugiau lentynų ir įdiegti papildomus langus."

Geresnis erdvių mišinys (pirmasis aukštas)



1915 m. Olandų kolonijui buvo geri kaulai, tačiau jo planas turėjo būti atnaujintas. Trijų sezonų veranda atėjo, kad nuvyktų į šeimyninį kambarį, o požeminio patalpos buvo perkeltos į kitą vietą, taip pat buvo atnaujintas nugaros įėjimas ir dalis centrinės salės, o virtuvė buvo išplėsta nepakeičiant namų pėdsako šioje srityje. Kitos patalpos buvo paliktos atskirai, išskyrus remonto ir keitimo rankenėlę.

Geresnis erdvių mišinys (antras aukštas)



Viršutiniame aukšte buvo pridėta biuro ir biblioteka. Kitos patalpos buvo paliktos atskirai, išskyrus remonto ir keitimo rankenėlę.

Daugiau informacijos rasite „After & After“





Kaip viena pora maksimaliai padidino savo funkciją ir padidino komforto veiksnį savo jaukiame name

Ankstesnis Straipsnis

Kaip įrengti sukonstruotas medines grindis

Kitas Straipsnis

Virtuvės spintelės įrengimas