Mažas stebuklas | Namų Tobulinimo | lt.wollereyblog.com

Mažas stebuklas



„Luke“ ir „Allison Babcock“ mylėjo senovinį XIX a. Namų žavesį, suskirstytą aplink istorinį Sag Harbor, Niujorko, kaimą. Jie norėjo, kad 1880-ųjų vasarnamį jie nusipirko ir atnaujintų, kad ištisus metus galėtų jaustis jaukus.

Tai buvo naujas sparnas su ekranuotu veranda šalia virtuvės. "Mes mėgstame šviežią orą, ir mes mėgstame, kad mūsų virtuvė būtų atvira verandai, kad jaustųsi kaip vienas didelis kambarys", - sako Allisonas, kuris vadovauja savo interjero dizainui.

Namai



„Smith“ Virtuvės suprojektuota L formos virtuvė apima sieninę orkaitę ir kriauklę palei lango pusę ir diapazoną ir šaldytuvą šalia gretimos sienos. Sala siūlo darbo erdvę ir erdvę atsitiktiniam maitinimui, o biuro patalpoje yra vietos perdirbimui ir popieriaus darbams.

Mahogoniniai stalviršiai, dvigubos karūnos liejimas, išgelbėtos pušies grindys, Shaker stiliaus spintos su kojomis ir senoviniai stikliniai stiklainiai, prijungti prie pakabinamų lempų, suteikia virtuvei tradicinį jausmą.

„Pakėlimo ir slinkimo“ mechanizmas leidžia dvigubai praplėsti keturias prancūziškas duris, tada išnyksta į sienines kišenes abiejose 9 pėdų pločio atidarymo pusėse, sukuriant vientisą perėjimą tarp virtuvės ir patikrintos verandos.

Ištisus metus vykstantis pabėgimas





Nors visi nauji, didelė erdvė po atviru dangumi visiškai atitinka paprastą originalios sodybos estetiką - nuo senovinės virtuvės pušies grindų ir plokščiosios plokščių spintos iki verandos karoliukų lubų. Veranda veikia kaip šeimos kambarys ištisus metus . Ekrano plokštės pakeičiamos stiklo versijoms šaltu oru. Nauja Rumford krosnis yra XVIII a. Dizainas, kuris maksimaliai padidina į patalpą patekusį spinduliavimo šilumą; ji yra papildyta senovine spinduliuote, skirtą mantijai.

Besiūliai papildymas





Naujasis šoninis sparnas turi svetainę, kurioje nugaroje yra ekranuota veranda. Priekyje yra 6 cm gylio veranda ir įėjimas; viršutiniame aukšte viršutiniame aukšte įrengiami du miegamieji.

Išgelbėti laiptai





Originalus priekinis įėjimas ir laiptai buvo perkelti iš namų pusės į naujo plano centrą, gerinant apyvartą tarp naujų ir senų dalių. Perstatytas laiptai yra įtvirtinti senoviniu nauju paštu ir regeneruotais pušies protektoriais, kad jie atrodytų autentiški.

Žemutiniame aukšte yra originalios pušų grindys. Atstatymo metu 12 colių kalkintos ąžuolo lentos buvo montuojamos horizontaliai kaip skydai.

Likučiai iš praeities





Valgomasis, kuris buvo gyvenamasis kambarys, yra viena iš nedaugelio erdvių, kurios visiškai neišsišakotos renovacijos metu. Namų savininkas turėjo kampines spinteles, pastatytas iš išgelbėtos pušies, kad imituotų tuos, kuriuos ji pažvelgė į antikvarinių daiktų parduotuvę.

Maišymas





Medžio mantelė virš naujojo Rumfordo židinio yra apie 1800 atrandamų mėlynojo pieno dažų, kuriuos Allisonas nusipirko iš Philadelphia antikvarinės parduotuvės. Kartu su originaliomis durimis (išgelbėtos renovacijos proceso metu), tai padeda padaryti kambario papildymą taip, tarsi jis visada būtų buvęs.

„Vintage Vibe“





Pagrindinio vonios kambario grindų plytelių grindys, šviesiai mėlynos metro plytelės dušo kabina ir panelinė vonia sukuria senovinę išvaizdą naujai pastatytame 7 iki 14 pėdų kambaryje. Reklamuotas tuopos papuošalas papildo amžiaus pobūdį ir išvaizdą.

Klasikiniai ketvirčiai





Dviejų aukštų papildoma maža stogo linija ir langų dormers suteikia viršutiniame miegamajame tikrą senamiesčio jausmą. Jaukioje erdvėje yra staigiai pakilusių lubų ir durų iškirptės, kurias užtruko telegrafo dienos.

Rūsio išdėstymas





Senam namui reikia naujo pamato. Norint supilti, visa struktūra per tris savaites buvo pakelta maždaug 5 pėdų virš esamos klasės. Naujasis fondas ne tik suteikė reikiamą paramą bet kokiems papildymams, bet ir leido namų savininkams iškasti visą rūsį, su nauja saugykla, skalbykla, biuro ir žaidimų kambario erdve - plėtra, padedanti išlaikyti žemą namo profilį nuo gatvė.

Pirmojo aukšto išdėstymas





Naujasis šoninis sparnas pirmame aukšte yra svetainė ir prižiūrima veranda. „Tai, ką matote šiandien, iš esmės yra 60 proc. Naujo namo“, - sako vietinis rangovas Jesse Koncelik, kurio įgulos nariai daugiausiai pateko į smeiges ir perstatė virtuvę su antrąja istorija. Originalus 1200 kvadratinių pėdų namas išaugo iki dvigubo dydžio.

Antro aukšto išdėstymas





Įtrauktas sparnas apima pagrindinį liukso numerį ir papildomą miegamąjį viršutiniame aukšte, o perstatytą virtuvę papildo trečiasis naujas miegamasis. Norėdami 10 mėnesių renovacijos metu, Babcocks išsinuomojo kitą miestą.

Daugiau „Small Space“ sprendimų





Architektūrinis dizaineris siekia gerbti savo namų paveldą ir tuo pačiu metu apimti savo naujas dalis

Ankstesnis Straipsnis

Patogus techninės įrangos gabenimas

Kitas Straipsnis

Virtuvės spintelės įrengimas