Erdvus ir stilingas „Tudor Revival Kitchen“ 1920 m | Namų Tobulinimo | lt.wollereyblog.com

Erdvus ir stilingas „Tudor Revival Kitchen“ 1920 m



Erdvus priimančiosios virtuvė yra patogumas, kurio senieji namai dažnai aukojasi, kad galėtų mėgautis nesugadintu namų namu. Bet Brian ir Judith Turner 1926 m. Tudor Revival, virtuvė nebuvo autentiška arba ypač kviečiama. Bazinis išdėstymas galėjo būti originalus, tačiau sterili erdvė buvo 1960-ųjų „atnaujinimo“ ir „grįžtamasis“, o šaldytuvas nukreiptas į gretimą purviną, kad tilptų į stalą ir kėdes. Be to, virtuvė patyrė didelį saugojimo vietos trūkumą, vos kelios spintos aplink kriauklę ir priešais ją esančią sieną.

Suteikti Turneriams malonios maisto ruošimo ir valgymo erdvės, kurios buvo po jos, su geru srautu su likusiu New Rochelle, Niujorku, namu, architektu Caroliu J.W. Kurthas pirmą kartą prie durų prijungė kai kurias spintos dydžio erdves, tada pakeitė televizijos kambarį su sienomis su pusryčių bare.

Prieš perdarymą: Bland ir Style mažiau



60-ųjų dešimtmečio virtuvės stilistinis ryšys buvo sujungtas su 1920-ųjų namais.

Laikotarpis





Naujajame virtuvės kambaryje yra daug sėdimų vietų ir atvirų žvilgsnių į kaimyninius kambarius, taip pat daugiau nei du kartus daugiau saugojimo spintų. Dabar Juditas gali stebėti savo namuose pagamintą itališką „padažą“ ir vaikų televizijos laiką iš vidaus, o draugams ir šeimai yra daug galimybių susirinkti. Kurthas netgi apribojo lauro langus, gausiai suteptas vyšnių spintas ir granito stalviršius su išsamiomis lubomis. Rezultatas? Virtuvė su 21-ojo amžiaus funkcija įdėta į erdvę su puikiai sukurtomis detalėmis dešimtmečiais.

„Windows“ operacinė sistema





„Casor“ stiliaus langai ir įlankos konfigūracija yra ir „Tudor Revival“ stiliaus bruožai. Šis 19 colių bumpoutas papildė „Herbeau Creations“ kriauklę ir „Whitehaus Collection“ aliejaus išpilstytą bronzinį maišytuvą. Jis taip pat akcentuoja granito stalviršius.

Vyšnių kabinetas





Vyšnių spintelė su juoda glazūra turi seną išvaizdą, kuri puikiai susilieja su kitomis namo formomis. „Backsplash“ bronzos akcentų plytelės padeda sušvelninti pro serijos profilį.

Padengtos lubos





„Coffered“ lubos, paryškintos įleidžiami žibintai, yra naujas tinklas, pastatytas įrengiant dvi dekoratyvines 8 colių sijas, statmenas senoms struktūrinėms, kurios veikia virtuvės ilgį. Visi buvo padengti gipso plokštėmis, apipjaustyti, nudažyti ir iškloti vitražais

Archway





„Archway“ virš pusryčių baro buvo sukurta naudojant atsargų apdailą; jis suteikia grakštų perėjimą tarp
virtuvė ir TV kambarys.

Slankusis saugojimas





Paslėptas pjaustymo lentų laikymas abiejose kriauklės pusėse yra paslėptas dekoratyvinėmis plokštėmis, kurios yra atidaromos
tik vilkikas ant įdubų viršuje.

Grotelės





Latticework plokštės ant pusryčių stalo pagrindinės spintelės durų leidžia orui cirkuliuoti ir pridėti tekstūrą.

Prieš grindų planą: įtempkite





Trys spintos dydžio kambariai viename virtuvės gale, skirti tokiam griežtam spaudimui, kad šaldytuvas stovėjo purvykloje, kad būtų galima stalas ir kėdės.

Po grindų plano: padidėjusi erdvė





Patalpų priėmimas padidino erdvę nuo 200 iki 300 kvadratinių pėdų ir sukūrė funkcionalų išdėstymą, kuriame galima naudotis valgomojo ir maisto paruošimo zonomis.

Ką jie padarė:
1. Perėmė keletą mažesnių erdvių„Sandėliukas, purvinas ir spinta“, kurie buvo įrengti išilgai vienos trumpos sienos, už papildomą 91 kvadratinių pėdų plotą. Naujajame rajone yra stalas ir keturios kėdės.
2. Pašalinta dauguma struktūrizuotos sienos dalijamasi su naujuoju TV kambariu ir pakeista trimis atraminiais stulpeliais, kad būtų galima įkelti apkrovą, tuo pačiu sudarant sąlygas atviram planui.
3. Pastatytas pusryčių baras tarp dviejų stulpelių pridėti atsitiktinę sėdynę ir išsaugoti atvirą žiūrėjimo liniją prie TV kambario.
4. Perkelti prietaisai į priešingą kambario galą, atskiriant maisto paruošimą nuo naujos valgymo zonos.
5. Įdiegta sala su antra kriaukle, mikrobangų krosnele ir atviromis lentynomis, esančiomis trikampyje tarp pagrindinio kriauklės ir šaldytuvo sienos ir diapazono.
6. Pridėta daugiau natūralios šviesos su nauju įlankos langu valgomojo zonoje ir dideliu iškilusiu įlanku palei kriauklės sieną, kur buvo uždaryti du mažesni langai. Prancūzijos durys į terasą pakeitė senąsias duris.

Daugiau virtuvėse





Pakeitus esamą erdvę, ši pora galėjo gauti jiems reikalingą virtuvę

Ankstesnis Straipsnis

Staples pašalinimas

Kitas Straipsnis

Garso izoliacija rūsyje