Specialus papildymas | Namų Tobulinimo | lt.wollereyblog.com

Specialus papildymas



Šis nuostabus 1908 m. Meistras turėjo pasenusią virtuvę ir skaldytų asbesto čerpių, kuriems reikia renovacijos.

Daugeliu atžvilgių jaukus, senovinis Amatininkų kotedžas, įsikūręs nuostabioje istorinėje kaimynystėje Fairhope, Alabama, puikiai tinka Jackie ir Dennis Frodsham. 1908 m. Pastatytas 1800 kvadratinių pėdų namas turėjo vaizdą į „Mobile Bay“ ir parką tiesiai per gatvę. Tai palengvino „Frodshams“ nepastebėti siaubingo asbesto nulupto išorinio ir pasenusios virtuvės ir vonios. Jie sumokėjo 380 000 JAV dolerių už namą ir suprato, kad naujo didžiojo kambario / virtuvės papildymo kaina nebūtų astronomija, ypač dėl to, kad jie patys atliks daug darbo ir pakartotinai panaudos daugybę senovinių medžiagų iš namų.



Šio sumanaus atnaujinimo rezultatas - puošnus didelio kambario sparnas, kuris yra paslėptas už naujai išplėstos verandos.

Naujo papildymo užmaskavimas

Jackie ir Dennis pasamdė Fairhope architektą Lea Verneuille, kad sukurtų papildymą, su viena išlyga: „Mes norėjome, kad jis atrodytų taip, tarsi jis būtų ten visą laiką“, - sako Jackie. „Verneuille“ pasiūlė, kad nauja virtuvė / didžioji patalpa išplėstų visas dvi istorijas namo įlankos pusėje. „Jackie“ ir „Dennis“ mylėjo šią idėją, nes jie vis tiek planavo nugriauti seną vonios kambarį.

Savo dizaine Verneuille griežtai atkreipė dėmesį į skalę, kartodamas esamas namo langų formas ir išilgai stogo liniją iki nugaros sparno. Jis taip pat tęsė didelę namų priekinę verandą, kad apvyniotų aplink didelio kambario sparną.

Viduje didelis kambarys buvo prijungtas prie likusio namo plačiu įėjimu, kuris taip pat tarnauja kaip naujas valgomasis. Tiesą sakant, „Jackie“ ir „Dennis“ ir jų architektas atsidūrė visuose kambariuose ir jų naudojime. Senasis valgomasis su savo geriausiais vaizdais į vandenį tapo nauju miegamojo liukso (suite) miegamuoju, naujuoju miegamuoju tapo miegamojo miegamasis, o senoji virtuvė ir gretimas uždaras nugaros prieangis prisidėjo prie naujo miegamojo.





Platus ekranuotas veranda apgaubia naująjį priedą ir tarnauja kaip antroji svetainė, kurioje namų savininkai gali sugrįžti ir atsipalaiduoti.

Scavenger Hunt

Dennisas, kuris yra komercinio nekilnojamojo turto agentas, didžiąja dalimi griovimo spręsdavo savaitgaliais. Po to, kai buvo ištrauktas namo asbesto čerpės, jis atrado seną širdies pušies dailylentę. „Kai pamatėme, kaip gražiai tai buvo, mes manėme, kad būtų naudinga ją naudoti naujojo papildymo išorėje“, - sako buvęs mokytojas Jackie, kuris kiekvieną dieną nuo saulėlydžio iki pat tamsos. „Ji laikė dailidžius organizuotus, paverčdama kiemą į surinkimo liniją, kad išvalytų, smėliuotų ir sukrautų kiekvieną išgelbėtos širdies pušies plyšį“, - išdidžiai sako Dennisas.

Tačiau dėl to, kad naujasis sparnas reikalavo daugiau dailylentės nei buvo, Jackie ir Dennis nusprendė jį naudoti kitur. Šalinant dailylentę, jie galėjo izoliuoti savo namus, nekliudydami interjero karoliukų sienų, o dailidė Dennis Hermecz šoktelėjo ir pasinaudojo dailylentėmis, kad sukurtų virtuvės meistrų stiliaus spintas.

Plečiant valgomojo erdvę į didelį kambarį, „Jackie“ ir „Dennis“ nesistengė sumaišyti naujos medžiagos su originaliomis „boardboard“ lubomis. Vietoj to, jie atidžiai pašalino 3/4 colių storas, aiškias širdies ir pušies lentas, ir sukūrė naują kambarį šviečiančias grindis, sukdami medžiagą. „Mums patinka rasti naujus senų dalykų naudojimo būdus“, - sako Jackie. "Šio namo atnaujinimas buvo tarsi medžiotojų medžioklė".

Pora, kuri metų metus rinko nelyginius gelbėjimo gabalus, žinojo, kad jų „naujosios“ virtuvės spintos reikalavo vienodai ypatingų stalviršių. Prisimindami seną medieną, kurią prieš penkerius metus jie ištraukė iš įlankos, jie turėjo 18 pėdų pušų polių, pjaustytų į plačias lentas ir baigė. Kambario centrinis taškas - antikvarinis langas, akcentuotas vitražais, kilo iš mobiliojo gelbėjimo kiemo. Netgi pušies bibliotekos kopėčios, kurios sklinda išilgai grindų ir suteikia prieigą prie didelio kambario aukštų ekranų lentynų, yra gelbėjimo atradimas. „Tai buvo pagaminta 1908 m., Tais pačiais metais mūsų namai buvo pastatyti“, - sako Jackie. "Išėjo iš šalies parduotuvės Selmoje."





Perdirbtas žiedas, laivo kriauklė ir senovinis veidrodis suteikia vonios kambario pojūtį.

Renovacija

Pusiau per projektą Dennis ir Jackie patyrė blogų naujienų. Termitų pažeidimas sukėlė seną nugaros verandą. „Mes turėjome jį nuplėšti, atstatyti ir iš naujo nubrėžti miegamojo planą“, - sako Dennis.

Geros naujienos pradžioje buvo tai, kad jie galėjo naudoti seną verandos pamatą, kad būtų sukurtas galinis papildymas tame pačiame pėdsake. Pusė erdvės tapo didele meistrų vonia; jie pavertė kitą pusę į skalbimo kambarį ir miltelių kambarį. Dėl savo kieto stogo nuolydžio, gale taip pat buvo palėpėje esantis miegamasis ir padidinta vonia. „Tai susprogdino mūsų biudžetą, bet džiaugiamės, kad tai padarėme, nes baigėme daugiau kambarių“, - sako Dennisas, kuris apskaičiavo, kad už tai, ką jie sumokėjo už visą renovaciją, galėjo pastatyti naują namą.

Bet tada, Jackie ir Dennis pripažįsta būdingą gyvenimo istorinį senąjį namą malonumą. „Mums patinka jaustis gyventi su praeitimi, bet mes taip pat mylime savo didelę šiuolaikinę virtuvę ir puikų kambarį“, - sako Jackie. „Kai svečiai apsilanko, jie galvoja, kad mes tiesiog atidarėme esamą kambarį antrame aukšte. Jie nesupranta, kad jie stovi visiškai nauju papildymu.“

Ankstesnis Straipsnis

5 Klasikinės Amerikos architektūros kūriniai

Kitas Straipsnis

Bulviniai antspaudai